U komt toch ook !!

Oranje Vereniging Zijderveld

presenteert

·                   Pub Quiz

Behoort u tot één van de slimste mensen van Zijderveld en houd u van een spelletje.

Geef u dan snel op!!

Opgeven kan bij Paul den Besten  06-23349078

Datum:     vrijdag 26 augustus

Tijd:           21.00 uur

Toegang en deelname: gratis

·                   Auto/Fietspuzzeltocht

Terug van weggeweest! De traditionele puzzeltocht zoals Zijderveld die kent.

Zowel voor fietsers als voor automobilisten is er weer een super spannende puzzeltocht

uitgezet door dhr. A van Zanten. Geschikt voor jong en oud!

Datum:     zaterdag 27 augustus

Tijd:          15.00 uur  (start vanaf de Krooshof)

Kosten deelname: fiets   € 2,00 -  leden € 1,00

: auto  € 5,00 -  leden € 3,00

·                   After summer party

Het feest-duo  "de Partybeukers” wil met u/ jullie symbolisch de zomer afsluiten.

Duo Henri & Arie staan voor 100 % feest garantie.

Datum:   vrijdag 2 september

Tijd:        kinderdisco:                19.30 tot 21.00 uur      – Toegang: gratis

after summer party:  vanaf 21:00 uur             – Toegang: € 5,00

Alle activiteiten in en rond de Krooshof en deelname op eigen risico !!!

Zaterdag 3 september

Jaarmarkt/familiedag

Dit jaar zal voor de 35e keer de Jaarmarkt/Familiedag in Zijderveld worden gehouden. Deze jaarmarkt is elk jaar op de eerste zaterdag van september .

Op de markt is er een groot aanbod van nieuwe en gebruikte goederen. Van verse vis tot kinderspeelgoed. Ansichtkaarten, sokken, onderkleding, sieraden, tassen en lederwaren, bloemstukken, poppenkleding en noem zo maar op. Voor elk wat wils!

Aan de kinderen is ook gedacht.  Er is een springkussen, een  bungee jump,  schminken en een kinderboerderij aanwezig. Ook rijd de bekende brandweerauto weer rondjes om Zijderveld.

Nieuw dit jaar is de kindermarkt. Dit is een kleedjes markt ( gratis) waar de kinderen van Zijderveld e.o. zelf wat mogen verkopen (geen eten en drinken).

De jaarmarkt is ook zeer  geschikt voor verenigingen om zichzelf te profileren bij de bewoners van Vianen. Laten zien hoe leuk uw vereniging is en wie weet levert het u wel nieuwe leden op.

Op "het Sidewendeplein”  is de schiettent en de ‘Kop van Jut’ aanwezig. Tijdens de markt hebben we een gezellig terras, waar u plaats kunt nemen om wat te eten en te drinken. Het is toegestaan om aangeschafte etenswaar hier gezellig met de familie op te eten.

Wij hebben al heel veel zin in de jaarmarkt. U komt toch ook! Voor vragen stuur een mail naar jaarmarktzijderveld@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook. Tel: Cindy Koning  06-51719747.

De markt begint om 9.00 uur en is afgelopen om 16.00 uur.

De kleedjes markt voor de kinderen is van 9.00 tot 11.00 uur.  (is voor de kinderen gratis).

Het bestellen van een kraam /standplaats of een kleedje doet u via: www.jmzijderveld.nl

Vanaf 16.00 uur zetten we de familiedag  voort op "het Sidewendeplein” met muziek verzorgd door: Remko en Corné.

Om 18.00 uurbegint de BBQ. De bestuursleden komen binnenkort bij u langs voor de verkoop van de BBQ kaarten. Hebben wij u gemist, dan kunt u de BBQ kaarten ook via jmzijderveld.nl/shop/  bestellen. Bent u lid van de Oranjevereniging, dan krijg u een consumptie gratis bij een BBQ kaart.

Om 20.30 uur: start lampionnen optocht.

Muziekvereniging D.E.S. zal de kinderen begeleiden door het dorp.

Na de lampionnen optocht is er gelegenheid tot na borrelen in "de Krooshof”, met muzikale omlijsting verzorgd door Remko en Corné.

Alle activiteiten in en rond om "de Krooshof” en  deelname op eigen risico

De activiteiten voor de kinderen is mede mogelijk  gemaakt door onze sponsoren.